Klantrecensies

Ik ben ZZP'er en ik zit al jaren bij van Egeraat Administratie. Ik hoef nergens meer naar om te kijken; de maandelijkse OB aangifte, de jaarlijkse IB aangifte en mijn jaarcijfers zijn in vertrouwde handen.

Els is vriendelijk, betrokken, deskundig en weet wat ze doet. Alles klopt altijd precies en ik weet waar ik aan toe ben. Ik hoef nergens naar om te kijken en ik kan me vol vertrouwen richten op mijn onderneming. Els bedankt en ga zo door!

Simon v. Dijk - Drachten

 

 

Al heel wat jaren maakt Els Schall- van Egeraat de jaarcijfers voor Stichting Kinderhulp Afrika. We zijn uitermate content over zowel de persoonlijke belangstelling die ze toont voor ons als organisatie als voor de wijze waarop ze met ons meedenkt. Mede dankzij haar hebben we nu een keurige administratie en zien onze jaarcijfers er verzorgd uit.

 

 

Als zelfstandig ondernemer in de muziek branche ben ik een ander soort ondernemer dan de groenteman zeg maar. Het is fijn dat Els erg goed op de hoogte is van zowel de branche als fiscale aspecten. Ik zou zeggen; Laat de muziek van Els en Ton maar rond Schallen dan komt het allemaal goed.

Jacob Sijtsma – muzikant, componist, docent.

 

 

Een kundig en accuraat boekhouder, met kennis van zaken.

Een tevreden klant.

 

 

Els ontzorgt me sinds enkele jaren met de administratie van mijn onderneming. Ik ervaar dit als een zeer prettige samenwerking. Haar manier van werken is erg accuraat en correct. Bovendien is Els ook altijd zeer bereid om mee te denken over andere uitdagingen die als ondernemer nu eenmaal op je pad komen. Heel fijn!

Louise van Ginneken - Van Ginneken Recruitment

 

 

Ik ben erg blij dat mijn administratie in goede handen is van Els. Betrouwbaar, werkt netjes en denkt met je persoonlijke situatie mee! Ook in lastige tijden van lockdown, was Els er ook voor goede raad en adviezen. Ik ben erg tevreden, ga zo door!

Saskia Bastiaansen Hairstyling

 

 

Els heeft ondertussen al 7 keer onze jaaropgaaf gedaan en ons als beginnende ondernemers bijgestaan bij allerlei belastingtechnische vragen. Zij is persoonlijk betrokken wat maakt dat het advies op maat is voor ons.

Ieder jaar haar helpt ze ons herinneren wanneer welke zaken binnen moeten zijn en zorgt voor een tijdige afwikkeling.

Haar accurate manier van werken geeft ons een gerust gevoel zodat we onze belastingzaken met een gerust hart aan haar over laten.

Handtherapie Zuidwest Drenthe